Oppdag vår

Cateringmeny

Tradisjonelt koldtbord

  1. Koldtbord

     

    • Roastbiff, remulade og løk (egg selleri sennep)
    • Seranoskinke med parmesanflak og asparges (melk)
    • Kalkunbryst og waldorfsalat (selleri melk egg)
    • Røkelaks og eggerøre (fisk egg)
    • Urtebakt ørretfilet (fisk skalldyr egg)
    • Egg pyntet med reker (egg skalldyr)
    • Skagensalat med reker og krepsehaler (fisk skalldyr egg melk)
    • Potetsalat (egg selleri melk)
    • Smør og nystekt brød (gluten sesam)
    • Salat og hjemmelaget dressing (egg melk selleri)
    • Fruktfat med ananas og melon
    • Karbonade med løk (selleri sennep) (leveres varm)
    • Svinefilet i sjampinjong-krem (melk sulfitt) (leveres varm)
    • Bakte amadinepoteter  (leveres varm)

    Pris Kr 360,-

     


     

  2. Desserter

     

    • Hjemmelaget riskrem i bolle med rødsaus ca. 10 pers (melk) kr 400,00
    • Hjemmelaget karamellpudding i form med krem ca. 10-12 pers (melk egg) kr 500,00
    • Hjemmelaget Panna cotta i glass med frisk bringebærsaus kr. 80,- pr. porsjon

    Andre alternativer på forepørsel.
Tradisjonelt koldtbord
Standard Tapas

Standard Tapas

  1. Tapas

     

    • Seranoskinke/asparges/parmesan (melk)
    • Chilli/hvitløk marinert scampi (skalldyr)
    • Røkt laks fylt med varmrøkt pepperlaks i kremost (fisk melk sulfitt selleri)
    • Fylte chili (melk)
    • Pesto-marinert ørret (fisk skalldyr sulfitt)
    • Provencekrydret kyllingfilet (sulfitt)
    • Manchego (melk)
    • Tomatsalat med frisk basilikum og mozzarella (melk)
    • Marinerte oliven
    • Helstekt svinefilet i kremet soppsaus (melk sulfitt)
    • Hjemmelagde cajunkjøttboller (selleri sennep)
    • Bakte amadinepoteter (sulfitt)
    • Fruktfat med ananas og melon
    • Varierte brød, focaccia og hvitløksmør (gluten melk sesam)

      Pris kr. 385,00 pr pers.

      Kan også leveres med f. eks Oksefilet eller hjortefilet istedenfor svinefilet + kr. 75,- , gjelder også koldtbord.

      Vi lager gjerne alternative eller ekstra retter, for eksempel bacon-dadler, sushi-biter og skalldyranretninger.
           

     

     

  2. Desserter

    • Hjemmelaget riskrem i bolle med rødsaus ca. 10 pers (melk) kr 350,00
    • Hjemmelaget karamellpudding i form med krem ca. 10-12 pers (melk egg) kr 500,00
    • Hjemmelaget Panna cotta i glass med frisk bringebærsaus kr. 65,- pr. porsjon.


    Andre alternativer på forepørsel