Menyforslag
Forretter
Dette er kun noen forslag til menyer. Kom gjerne med egne ønsker.
- Skalldyranretning Kr 135,-
- Akevittgravet laks, rugbrød, sennepsaus og sellerirotpure Kr 105,-
- Serranoskinke, manchego, frisk aspargess og aprikos Kr 115,-
- Jordskokk og sellerirot-suppe med scampi eller baconterninger Kr 105,-
- Pil pil (lune scampi) Kr 105,-
Hovedretter
- Tradisjonell kalvestek med friske grønnsaker og fløtesaus Kr 310,-
- Okseindrefilet med bakte rotgrønnsaker og peppersaus Kr 350,-
- Helstekt lammelår med sjalottløk, glaserte grønnsaker og rosmarin-saus Kr 300,-
- Rosa stekt andebryst, glaserte grønnsaker og solbærsaus Kr 310,-
Menyene er beregnet til en gang servering. Ønskes to ganger servering, be om tilbud.
Desserter
- Hjemmelaget karamellpudding med cognackrem Kr 85,-
- Sjokoladetulipan med vanilje pana cotta og bringebær coulis Kr 95,-
- Sjokolade fondant med hjemmelaget vaniljeis og friske bær Kr 95,-
- Hjemmelaget tiramisu Kr 85,-
Alle hovedretter serveres med poteter etter ønske.
