Leverings- og betalingsbetingelser
Maten blir vanligvis anrettet på stål- og porselensfat, vi setter pris på om dette blir levert tilbake senest påfølgende uke til våre lokaler i fjellhallen.
Hvis ikke annet blir avtalt faktureres maten etterskuddsvis.
Hvis ikke annet blir avtalt faktureres maten etterskuddsvis.
Kontaktinformasjon
Adresse
Heimdalsgate 2, 2821 Gjøvik
Telefon
950 55 520 - Dag Schøyen
476 53 640 - Guttorm Aurland
Mail
post@guttaidampen.no
Heimdalsgate 2, 2821 Gjøvik
Telefon
950 55 520 - Dag Schøyen
476 53 640 - Guttorm Aurland
post@guttaidampen.no
Allergener
Vårt kjøkken produserer mat fra råvarer som inneholder melk, gluten, fisk, skalldyr, nøtter, egg, peanøtter, selleri, sennep, sesam, soya, sulfitt og lupiner. Det kan derfor inneholde spor av disse allergenene i alle retter. På bestilling så kan rettene tilpasses allergikere.
Les mer om allergener her: